sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Mieletön yllätys Lappeenrannan KV- näyttelyssä!

Wow! Meillä oli mielettömän upea päivä eilen Lappeenrannan KV- näyttelyssä. Oltiin treenattu hätäisesti edellisenä iltana hallilla, joten en ollut kovin luottavainen että esittely menisi ihan putkeen.


Oltiin viimeksi näyttelyssä pari kuukautta sitten Turussa, jossa saatiin junnuluokassa ERI SA. Oltiin luokkamme ainoita, joten oltiin myös ekoja.. Voittajaluokassa oltiin neljänsiä.


Eilen ei olisi tarvinnut jännittää yhtään, sillä Mosku juoksi ihan täydellisesti ja seisoi nätisti koko ajan! Sille on jo nähtävästi ihan selviä nää näyttelyjutut.. 


Junnuluokassa oli kolme koiraa, jotka kaikki sai ERI:n. Me sijoituttiin ekoiksi ja saatiin SA, jee!

Jymy yllätys tuli voittajaluokassa. Mosku esiintyi taas hienosti, mutta en todellakaan odottanut että oltaisiin päästy ekojen joukkoon. Olin aivan äimän käkenä kun tuomari sijoitti meidät toiseksi ja saatiin Serti!! Olin kuvitellut, että ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa voidaan saada serti.


Seuraava näyttely on jo viikon päästä Lahdessa. On todella mielenkiintoista nähdä minkälaisen arvostelun Mosku saa!

Olin sanonut miehelleni ennen näyttelyä, että jos alan puhua ilmoittautuvani johonkin näyttelyyn tänä keväänä niin sano etten saa ilmoittautua. Hän sanoi että en kuitenkaan kuuntele häntä. Voipi olla etten kuuntelekaan..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti