sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Miloun kosioreissu

Alkuviikon postauksessa kerroin että Milou tapasi morsiamensa. Kokeilimme maanantaina sujuuko astutushommat morsiankokelaan kanssa. Milou liehitteli morsiantaan kuin paraskin herrasmies. Todettiin että hommat sujuvat hyvin. Morsiamelta tuli kuitenkin hammasta: vielä ei ollut tärppipäivät.  

Keskiviikkona morsian tuli käymään meillä. Tärppipäivät eivät kuitenkaan olleet vieläkään alkaneet. Sitten torstaina annoin Miloun kasvattajan matkaan kahdeksi yöksi. Tapasimme treenihallin pihalla ja kokeilimme joko tärppipäivät olisivat alkaneet. Kova oli Miloulla yritys, mutta homma ei vielä näyttänyt siltä että aika olisi ollut kypsä.



Illalla kasvattajalta tuli tekstiviesti että astutus oli onnistunut! Joko oikea aika oli juuri alkanut, tai sitten se treenihallin parkkis ei innostanut nuorta paria tositoimiin :D. Perjantaina he uusivat astutuksen. Homma oli ohi 30 minuutissa, ja puolet ajasta koirat olivat nalkissa! Nopeaa toimintaa!

Milou sai kehuja hyvistä ja varmoista otteistaan. Vaikka tämä oli Miloun ensimmäinen astutus, se tiesi tasan tarkkaan mitä tehdä ja miten. Astutus tapahtui ilman sen kummempaa apua. Koiran omistaja piti vain morsianta paikallaan ja tietenkin he varmistivat että koirat pysyivät hyvin kiinni toisissaan.  

Nyt sitten odotellaan noin kuukauden verran ennen kuin tiedetään onko pentuja tulossa. Jos pentuja tulee, ne ovat varmasti mainioita perroja jos vanhempiinsa tulevat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti