torstai 30. huhtikuuta 2015

Moskun näyttelyuran alku

No, otsikko on vähän turhan mahtipontinen, koska en edelleenkään aio alkaa harrastaa näyttelyissä käymistä. Aion käyttää Moskua pentuna muutamissa näyttelyissä ja sitten aikuisena muutamissa uudelleen. Mutta eihän sitä koskaan tiedä.. Jos Mosku menestyy hyvin niin voihan se olla että niistä innostuukin.


Muutama viikko sitten harjoittelimme näyttelyhommia pentujen isän Hotin omistajan Niinan kanssa. Myös Moskun veli Niilo oli mukana. Oli hauska treeni lämpimässä auringon paisteessa! Mosku seisoi oikein mallikkaasti ja Niina sai fiksattua sen ihanteelliseen asentoon. Mosku myös juoksi ihan nätisti vierellä. Mosku tuntuu jokseenkin miellyttämisen haluiselta ja se on todella nopea oppimaan. Nämä yhdistettynä ahneuteen on tuloksena helposti koulutettava pentu! Nyt täytyy ottaa kaikki ilo irti koulutuksesta ennen kuin murrosikä tulee ;)..

Moskun näyttelyasento
Moskun veli Niilo
Viime viikonloppuna mentiin ensimmäistä kertaa mätsäriin. Ei se sitten ollutkaan enää niin helppoa kun ympärillä oli paljon koiria ja ihmisiä ja vieraat koirat edessä ja takana ja minikokoinen kehä. Meni aika sähläykseksi. Mosku kyllä seisoi jonkin aikaa nätisti, joskaan en saanut sitä tuohon kuvassa näkyvään ryhdikkääseen asentoon. Juokseminen meni ihan leikkimiseksi. En ollut totuttanut Moskua ollenkaan näyttelyhihnaan (virhe!) ja otin makupalan esille (virhe!). Joten Mosku hyppi kohti kättä, pureskeli hihnaa ja venkoili. Hetkittäin se juoksi jokseenkin nätisti, mutta olen aika varma ettei tuomari nähnyt kunnolla sen liikkeitä.

Ensi viikolla menemme Jokimaalle pentunäyttelyyn, joten nyt treenaamme joka päivä kurjassa näyttelyhihnassa juoksemista ja hiomme seisomista. Mielenkiinnolla odotan miten se menee!


Ihanat veljekset <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti