tiistai 7. huhtikuuta 2015

Moskun sukutapaaminen

Käväistiin eilen etelässä koira-asioilla. On mielettömän hauskaa, että enää kalenteri ei täyty luennoista ja tenteistä vaan koirajutuista! Kaikenlaista hauskaa onkin jo tiedossa keväälle ja kesälle!

Etelän reissulla Mosku pääsi tapaamaan sukuaan. Oltiin menossa tapaamaan Moskun isän omistajaa Niinaa, mutta oli ihan huippu hauska yllätys että myös Moskun veli oli sattumalta maisemissa.

Veljeksillä oli niin kova vauhti leikeissään, että kuvista tuli ihan heilahtaneita.. Nämä kaksi pentua olivat pentueen vilkkaimmat ja isoimmat. Niilo oli kaikista vilkkain ja Mosku taas isoin. Ja vilkas Niilo todella tuntuu olevan. Se painaa nyt noin kilon vähemmän kuin Mosku. Ensimmäisessä kuvassa Mosku on vasemmalla ja Niilo oikealla.




Mosku ja Niilo pääsivät tapaamaan myös puolikasta isoveljeään Hupsia. Hups on vasta 1- vuotias hoffin alku. Se suhtautui hyvin rauhallisesti pikkupentuihin.


Hups ja Mosku
Sitten viimeisenä pennut näkivät isänsä Hotin. Moskun mielestä isä oli hyvin kunniaa herättävä ilmestys, jopa vähän pelottava.. Se aristeli Hottia aikansa, mutta sitten rohkeni härnätä sitä isäntänsä jalkojen välistä :). Niilo on niin rohkea kaveri, että meni isojen sukulaistensa luo oikopäätä.

Hotti ja Mosku
Tämä Moskun sukutapaaminen ei kuitenkaan ollut se pääasia minkä takia etelään ajelimme. Menimme nimittäin tapaamaan Miloun morsianta! Tästä lisää myöhemmin tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti