torstai 24. joulukuuta 2015

Ihanaa Joulunaikaa ja vauhdikasta ensi vuotta!


Me korpitorpan tontut vietämme joulua vanhempiemme luona. Tänään olemme minun vanhempien kotona, jossa on 7,5- vuotias espanjanvesikoira Leevi. Leevi ei ole erityisen sosiaalinen perro, ja se pitääkin selvän hajuraon Moskuun. Se kuitenkin onneksi sietää Moskua samassa tilassa ja Mosku väistää Leeviä.


Kuvassa Leevi ja Milou viime jouluna. Nyt Miloulla on paljon lyhyempi turkki, mutta eipä näillä keleillä pitkää turkkia tarvitsekaan.

Joulun hiljentymisen jälkeen jatkamme pelastuskoira-, rallytoko- ja agilitytreenejä. Moskun kanssa täytyy myös treenata Turun tammikuun näyttelyyn. Miloun kanssa aloitimme juuri agilityn pelastuskoirayhdistyksen porukan kanssa. Ohjaaja kysyi ensimmäisellä kerralla ollaanko käyty ennen agilityssä koska Milou tajusi heti kontaktiesteen. Käytiin noin vuoden ajan agilityssä, mutta lopetettiin se jo reilu pari vuotta sitten. Aika hienoa että Milou muistaa juttuja sieltä!

Innolla odotan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Jos kaikki menee hyvin, voi olla että suoritamme pelastuskoiratoiminnan peruskokeen syksyllä. Rallytokoa ja agilityä harrastetaan näillä näkymin ihan huvin vuoksi, siis ei kilpailla. Moskua aion viedä ehkä kahteen näyttelyyn Turun näyttelyn lisäksi. Ja onhan sekin mahdollista että aloitetaan vielä joku uusi harrastus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti